All vacancies
Internationaal Commercieel Assistent (NL)

Internationaal Commercieel Assistent (NL)

40 uur
  • Wil jij vanuit Ede de internationale agrarische innovatie ervaren? 

  • Wil jij de ruimte en vrijheid om verder te bouwen aan een groeiend bedrijf?

  • Wil jij meewerken aan de mooiste vernieuwende systemen?

  • Wil jij een enorme bak aan internationale ervaring, kennis en collega’s?

  • Wil jij samenwerken met onze partners wereldwijd?

Ken je ons nog niet? Bekijk dan eerst hier onze ‘Werken bij Vereijken’ pagina om meer over ons te weten te komen. Hopelijk word jij daar enthousiast van en kan je niet wachten om deze vacature verder te lezen.

 

Wat ga je doen?

Als internationaal commercieel assistent bij Vereijken ben jij de coördinator van alle salesprojecten. Je collega’s gaan dagelijks met hart en ziel op pad om nieuwe projecten op te halen, innovatie te borgen en om de accounts te beheren buiten de deur. Dit doen zij naast Nederland ook veel in Duitsland, Frankrijk, Canada en China, maar ook in Libanon, Roemenië en Rusland. 

 

Jij werkt direct met ze samen vanuit onze nieuwe locatie in Ede. Jij zorgt er voor dat de salesprocessen goed begeleid worden en houdt het overzicht. Jij maakt de offertes en zorgt ervoor dat je collega’s van projectleiding een goede overdracht ontvangen. Wij willen altijd voorop lopen en daarom kun jij in deze rol actief bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen. Je komt te werken midden in de Food-Valley, waar je samen met een gedreven team iedere dag werkt aan een goed leven voor de varkens en de boer.

 
Internationaal Commercieel Assistent (NL)
Internationaal Commercieel Assistent (NL)

Wat verwachten wij van jou?

Je merkt het al, jouw talent ligt echt in het structureren en daarnaast krijg jij energie van alle nieuwe projecten die mede door jouw inzet ontstaan. Onze klanten vinden korte lijnen en een snelle reactie belangrijk. Jij zit er boven op. Je hebt veel contact met de distributeurs die in verschillende talen met je communiceren. Het contact is betrokken en persoonlijk. Het beheersen van de Duitse en/of Franse taal is in deze rol wel een vereiste. 

 

Jij bent van ongelooflijke meerwaarde voor het team. Jij durft je verantwoordelijkheid te pakken en weet onze passie en enthousiasme zelfstandig over te brengen aan de klanten. Jij weet hoe je de wensen van de opdrachtgever om kan zetten naar een passend aanbod.

 

Wij bieden

  • Een goed salaris conform CAO Metaal en Techniek 

  • Een gemoedelijke en energieke werksfeer

  • Reiskostenvergoeding

  • 25 vakantiedagen

  • Uitstekende pensioenregeling

Ben jij onze nieuwe collega?

Gaat dit over jou en heb je zin om onderdeel te worden van ons energieke team? We dagen je uit om je motivatie in een persoonlijke video te laten zien, als alternatief voor een traditionele brief. Voelt dit niet passend voor je? Solliciteer vooral op een manier die bij je past. 

Als we een match zijn nodigen we je direct uit voor maximaal twee gesprekken op onze huidige locatie in Beek en Donk (per maart 2021 gaan we naar Ede). Als je het leuk vindt, kun je gelijk kennis maken met je toekomstig collega’s. In het tweede gesprek nemen we direct de arbeidsvoorwaarden door.

Stuur je CV en motivatie naar hester@eliterhr.nl. Ontvang je graag eerst wat meer informatie? Bel of WhatsApp gerust eerst met Hester ten Dolle: +316 – 2950 7444.

 
Internationaal Commercieel Assistent (NL)

Are you our new colleague?

Apply directly through the form below with your resume and letter of motivation!

For any additional questions, please call us or send an email.

Apply directly

Curriculum Vitae (resume)
Letter of Motivation
Motivation in Video
Our Distributors
Receive our latest Showcases & Blogs

Subscribe to our newsletter to stay updated on all developments