All vacancies
Office Manager (NL)

Office Manager (NL)

32-40 uur
  • Wil jij op hoog niveau meewerken aan het bedrijf? 

  • Wil jij mijn rechterhand en sparringpartner zijn? 

  • Wil jij hét eerste aanspreekpunt voor het bedrijf zijn?

  • Wil jij volwaardig vanuit je talenten kunnen excelleren? 

  • Wil jij een enorme bak aan internationale ervaring, kennis en collega’s?

Ken je ons nog niet? Bekijk dan eerst hier onze ‘Werken bij Vereijken’ pagina om meer over ons te weten te komen. Hopelijk word jij daar enthousiast van en kan je niet wachten om deze vacature verder te lezen.

 

Wat ga je doen?

Als officemanager bij Vereijken ben jij van ongelooflijke meerwaarde voor mij; Bart Hooijer en mijn team. Ik ben directeur-eigenaar en ik sta aan de vooravond van een heel groot jaar in 2021. In de afgelopen jaren heb ik samen met het team een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Vereijken heeft een duidelijke visie op dierenwelzijn en innoveert continu op vernieuwende producten en kraamsystemen om een goed leven voor zeug, big en varkenshouder te realiseren. In maart 2021 verhuizen we naar Ede in de Food-Valley, midden in het innovatiecentrum van de agri- en foodwereld. Op deze nieuwe locatie openen we ook een mooie showroom, bouwen we verder aan onze internationale groei, intensiveren wij onze samenwerking met Cooperl en starten we een grootschalig onderzoek met Wageningen Universiteit. Je begrijpt het, ik heb jou nodig.

Jij wordt mijn rechterhand en personal assistent. Jij bent beheerder van mijn agenda, helpt mijn meetings voorbereiden, werkt offertes uit, organiseert en regelt reizen, activiteiten en coördineert mijn workflow. Hiervoor is het belangrijk dat jij vloeiend Frans spreekt.

 
Office Manager (NL)
Office Manager (NL)

Wat verwachten wij van jou?

Jij kan op hoog niveau meedenken en begrijpt de business. Jij hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt voldoende ervaring opgedaan. Vanuit die positie ben je in staat om pro-actief te handelen. Je krijgt van mij veel vertrouwen en vrijheid om verantwoordelijkheid te nemen, creativiteit in te zetten en oplossingen te bedenken. Dit is een nieuwe rol binnen ons bedrijf. Samenwerken is wat we heel veel gaan doen. En dat samenwerken is ook een belangrijke kernwaarde in ons team. Ik ben veel op pad, en daarom representeer jij mij en Vereijken in Ede. Je bent het eerste aanspreekpunt voor het bedrijf. Zelfstandigheid is daarom belangrijk in deze rol. 

Jij bent daarnaast flexibel, integer, digitaal uitstekend onderlegd, je durft te managen, maar kan ook je grenzen goed aangeven. Ik houd van mensen die nieuwsgierig zijn, een eigen mening hebben en zich kwetsbaar durven opstellen. Dat doe ik ook. Voel jij een match? Dan hoop ik van harte dat ik je reactie tegemoet mag zien.

 

Wij bieden

  • Een goed salaris conform CAO Metaal en Techniek

  • Een gemoedelijke en energieke werksfeer

En wat nog meer?​

  • Uitstekende pensioenregeling

  • Flexibele werktijden 

  • Een samen vorm te geven uitdagende en nieuwe rol

Wij ontmoeten je graag


Gaat dit over jou en heb je zin om onderdeel te worden van ons energieke team? Ik daag je uit om je motivatie in een persoonlijke video te laten zien, als alternatief voor een traditionele brief. Voelt dit niet passend voor je? Solliciteer vooral op een manier die bij je past. 

Als we een match zijn nodigen we je uit voor maximaal twee gesprekken op onze huidige locatie in Beek en Donk (per maart 2021 gaan we naar Ede). Als je het leuk vindt, kun je gelijk kennis maken met je toekomstig collega’s. In het tweede gesprek nemen we direct de arbeidsvoorwaarden door.

Stuur je CV en motivatie naar hester@eliterhr.nl. Ontvang je graag eerst wat meer informatie? Bel of WhatsApp gerust eerst met Hester ten Dolle: +316 – 2950 7444.

 
Office Manager (NL)

Are you our new colleague?

Apply directly through the form below with your resume and letter of motivation!

For any additional questions, please call us or send an email.

Apply directly

Curriculum Vitae (resume)
Letter of Motivation
Motivation in Video
Our Distributors
Receive our latest Showcases & Blogs

Subscribe to our newsletter to stay updated on all developments