All vacancies
Commercieel Medewerker (Franssprekend)

Commercieel Medewerker (Franssprekend)

32-40 uur
  • Wil jij vanuit Ede de internationale agrarische innovatie ervaren?
  • Wil jij de ruimte en vrijheid om verder te bouwen aan een groeiend bedrijf?
  • Wil jij meewerken aan de mooiste vernieuwende systemen?
  • Wil jij een enorme bak aan internationale ervaring, kennis en collega’s?
  • Wil jij samenwerken met onze partners wereldwijd?

Ken je ons nog niet? Bekijk dan eerst hier onze ‘Werken bij Vereijken’ pagina om meer over ons en ons product te weten te komen. Hopelijk word jij daar enthousiast van en kan je niet wachten om deze vacature verder te lezen.

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker bij Vereijken ben jij de coördinator van alle Franse salesprojecten. Je collega’s gaan dagelijks met hart en ziel op pad om nieuwe projecten op te halen, innovatie te borgen en om de accounts te beheren buiten de deur. Jij maakt voor de Franstalige klanten het team compleet en zorgt er samen met je collega’s voor dat de deals gesloten worden. Daar komt, naast je coördinerende rol, dus ook een stuk verkoop bij kijken. Met jouw commerciële inzicht zie je kansen liggen en weet je hier ook naar te handelen. Je stelt je daarbij proactief op. Samen met je collega’s en onze Franstalige klanten, die overigens ook in China, Vietnam en Rusland zitten, bouw je verder aan de markt.

‘Great pork originates here’ is de basis voor alles wat wij ontwikkelen. Wij richten ons specifiek op kraamsystemen omdat we weten dat een goede start de essentie is van een succesvolle varkenshouderij. We zijn trots op de ontwikkeling van onze systemen, waaronder Pro Dromi. Met dit systeem kunnen de zeugen vrij rondlopen en verkleinen we tegelijkertijd het risico op biggensterfte. Wij proberen steeds voorop te lopen door te vernieuwen. In deze rol kun jij daar actief aan bijdragen.

Jij zorgt er voor dat de salesprocessen goed begeleid worden, zet alle nodige acties in een overzichtelijke planning en houdt het overzicht. Jij maakt de offertes en zorgt ervoor dat je collega’s van projectleiding een goede overdracht ontvangen. Als er nieuwe producten zijn, introduceer jij deze door bijvoorbeeld een informatie event te organiseren. Jij helpt onze klanten futureproof te zijn. Je komt te werken midden in de Food-Valley, waar je samen met een gedreven team iedere dag werkt aan een goed leven voor de varkens en de boer.

Commercieel Medewerker (Franssprekend)
Commercieel Medewerker (Franssprekend)

Wat verwachten wij van jou?

Je merkt het al, jouw talent ligt echt in het structureren en het zien en benutten van commerciële kansen. Jij krijgt energie van alle nieuwe projecten die mede door jouw inzet ontstaan. Onze klanten vinden korte lijnen en een snelle reactie belangrijk. Jij zit er boven op en hebt veel contact met ze. Het beheersen van de Franse taal is in deze rol een vereiste.

Jij bent van ongelooflijke meerwaarde voor het team. Jij durft je verantwoordelijkheid te pakken en weet onze passie en enthousiasme zelfstandig over te brengen aan de klanten. Jij weet hoe je de wensen van de opdrachtgever om kan zetten naar een passend aanbod.

Wij bieden

  • Een goed salaris conform CAO Metaal en Techniek
  • Een gemoedelijke en energieke werksfeer
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen
  • Uitstekende pensioenregeling

Ben jij onze nieuwe collega?

Gaat dit over jou en heb je zin om onderdeel te worden van ons energieke team? We dagen je uit om je motivatie in een persoonlijke video te laten zien, als alternatief voor een traditionele brief. Voelt dit niet passend voor je? Solliciteer vooral op een manier die bij je past.
Als we een match zijn nodigen we je uit voor een gesprek op ons nieuwe kantoor in Ede. Als je het leuk vindt, kun je gelijk kennis maken met je toekomstig collega’s.

Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@vereijkengroup.com [mailto:werkenbij@vereijkenhooijer.nl]. Ontvang je graag eerst wat meer informatie? Bel of WhatsApp gerust eerst met Hester ten Dolle: +31 – 6 2950 7444.

Commercieel Medewerker (Franssprekend)

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier met je CV en motivatiebrief!

Voor aanvullende vragen kun je ons bellen of een e-mail sturen naar werkenbij@vereijkengroup.com.

Solliciteer direct

Curriculum Vitae
Motivatiebrief
Motivatievideo (niet verplicht)
Our Distributors
Receive our latest Showcases & Blogs

Subscribe to our newsletter to stay updated on all developments

Dutch Pork Expo

The 12th and 13th of October, we are back at the Dutch Pork Expo! Here we proudly present digital passports for traceability from pig farm to fork, the TRAC manure separation system, our free farrowing Pro Dromi Liberté system and the award-winning Nanny. Do you want to see our latest innovations?

We are looking forward to meeting you in Den Bosch, the Netherlands!

 

Design your own Pigfloor!

Design your own Pigfloor!
Click on the button and follow 3 simple steps
Design your own Pigfloor!