All vacancies
Werkvoorbereider stalinrichting

Werkvoorbereider stalinrichting

40 uur
 • Wil jij meewerken aan internationale agrarische innovatie? 
 • Wil jij werken aan de mooiste vernieuwende systemen?
 • Wil jij samenwerken met onze partners wereldwijd?
 • Wil jij werken binnen een hecht en gedreven team?
 • Wil jij de ruimte en vrijheid om verder te bouwen aan een groeiend bedrijf?

Ken je ons nog niet? Bekijk dan eerst hier onze ‘Werken bij Vereijken’ pagina om meer over ons te weten te komen. Hopelijk word jij daar enthousiast van en kan je niet wachten om deze vacature verder te lezen.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider/projectleider werk jij aan de beste stalinrichtingen voor onze klanten; de varkenshouders. Vereijken is specialist in kraamsystemen. ‘Great pork originates here’ is de basis voor alles wat wij ontwikkelen. Wij richten ons specifiek op kraamsystemen omdat we weten dat een goede start de essentie is van een succesvolle varkenshouderij. 

Jij werkt de opdrachten voor nieuwe stalinrichtingen volledig uit van order tot aan de oplevering. Jij bent om te beginnen al betrokken bij het offerteproces. Je maakt calculaties en denkt actief mee hoe de inrichting het beste kan slagen voor de klant. Dit werk je, afhankelijk van het project en de wens van de klant, al uit in een vloerentekening zodat de klant kan zien hoe de stal eruit komt te zien.

Zodra de offerte een order wordt, ga je echt aan de slag. Daarbij ben je ongeveer 50 procent van je tijd bezig met tekenen. Zo werk je het vloerenplan verder uit in 3D en maak je een montage- en productietekening in Solid Works. De meeste producten zijn al uitgetekend, af en toe zul je een product moeten aanpassen of een nieuw product gaan uittekenen. De uitdaging zit vooral in het creëren van een zo optimaal mogelijke stalinrichting voor onze klanten. 

De andere helft van je tijd ben je bezig met het coördineren van de projecten. Dit doe je samen met je collega projectleider. Samen stemmen jullie af wie welke taken oppakt en wie voor welk project verantwoordelijk is. Je zult dan bezig zijn met het maken van de planning, het maken van afspraken met de diverse betrokken partijen (de klant, leveranciers, de producent en het montageteam), het bestellen van materialen en, als alles zover is, het instrueren van de installateur. Voor elk project houdt je ect bij in Exact Online. Waar het nodig is bezoek jij ook projectlocaties of neem je deel aan bouwvergaderingen. 

Werkvoorbereider stalinrichting
Werkvoorbereider stalinrichting

Wat verwachten wij van jou?

De klant en onze partners kunnen volledig op jou bouwen. Jij bent hun aanspreekpunt tijdens het gehele proces. Zij vinden korte lijnen en een snelle reactie belangrijk. Jij zit er dan ook boven op. Je hebt veel internationale contacten. Het beheersen van de Duitse en Engelse taal is in deze rol een vereiste. Frans is daarnaast mooi meegenomen. 

Er kunnen veel verschillende projecten gelijktijdig door elkaar lopen. Dat is voor jou geen probleem, want jij kunt het overzicht bewaren en bent een ster in het aanbrengen van structuur. Naast projectmatig werk, houd jij je ook bezig met het standaardiseren van artikelen en systemen zodat het werk voor jou en je collega’s steeds efficiënter georganiseerd wordt.

Daarnaast heb jij kennis van- en ervaring met:
 • Solid Works of een vergelijkbaar 3D CAD-ontwerpsysteem;
 • Exact online of een vergelijkbaar business softwaresysteem.
 

Wij bieden

Je komt te werken midden in de Food-Valley, waar je samen met een gedreven team iedere dag werkt aan een goed leven voor de varkens en de boer. 

 • Een goed salaris conform CAO Metaal en Techniek 
 • Een gemoedelijke en energieke werksfeer
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen
 • Uitstekende pensioenregeling
 

Ben jij onze nieuwe collega?

Gaat dit over jou en heb je zin om onderdeel te worden van ons energieke team? Laat dan je naam en telefoonnummer hieronder achter, dan nemen wij contact met je op. 

Als we een match zijn nodigen we je uit voor gesprekken op ons nieuwe kantoor in Ede. Als je het leuk vindt, kun je gelijk kennis maken met je toekomstig collega’s. 

Ontvang je graag eerst wat meer informatie? Bel of WhatsApp gerust eerst met Hester ten Dolle: +31 – 6 2950 7444.

Werkvoorbereider stalinrichting

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct!

Laat onderstaand je naam en telefoonnumer achter, dan bellen wij jou terug.

Our Distributors
Receive our latest Showcases & Blogs

Subscribe to our newsletter to stay updated on all developments

Dutch Pork Expo

The 12th and 13th of October, we are back at the Dutch Pork Expo! Here we proudly present digital passports for traceability from pig farm to fork, the TRAC manure separation system, our free farrowing Pro Dromi Liberté system and the award-winning Nanny. Do you want to see our latest innovations?

We are looking forward to meeting you in Den Bosch, the Netherlands!

 

Design your own Pigfloor!

Design your own Pigfloor!
Click on the button and follow 3 simple steps
Design your own Pigfloor!