All vacancies
Financieel administratief medewerker

Financieel administratief medewerker

  • Wil jij samen met ons verder bouwen aan een groeiend bedrijf?
  • Wil jij een bijdrage leveren aan het perfect in orde krijgen van onze administratie?
  • Wil jij daarbij de ruimte en vrijheid om de administratie naar een nieuw en efficiënt niveau te tillen?
  • Wil jij je Engelse taal (en misschien ook wel Frans) up to date houden?
  • Wil jij onderdeel uitmaken van ons energieke team?

Ken je ons nog niet? Bekijk dan eerst hier onze 'Werken bij Vereijken'  pagina om meer over ons  en ons product te weten te komen. Hopelijk word jij daar enthousiast van en kan je niet wachten om deze vacature verder te lezen. 

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker bij Vereijken ga jij aan de slag met onze dagelijkse administratie. Van het controleren en verwerken van (inkoop) facturen tot de debiteurenbewaking, jij wordt er blij van als dit aan het einde van je werkdag weer bijgewerkt is. Ook de bankmutaties verwerken en het verzorgen van de betalingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Een veelzijdige baan dus, maar die uitdaging ga jij graag aan. 

In de dagelijkse administratie zorg jij voor structuur en overzicht. Je weet precies wat er qua werk gedaan moet worden en wat de status is van bijvoorbeeld een order of een debiteur. Je werkt veelal zelfstandig en vindt het een uitdaging om je werk op een zo efficiënt mogelijke manier in te richten die bij jou past. Die vrijheid, die krijg je bij ons. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel, we geven je dus ook graag de kans om te komen met vernieuwende suggesties die jou (en ons ) helpen om de dagelijkse administratie nog beter op orde te krijgen.

 

Financieel administratief medewerker

Wat verwachten wij van jou?

Dat je elke werkdag de dagelijkse administratie bijwerkt, dat is voor ons heel belangrijk. Nu we de vakantieperiode in gaan, is het voor ons ook belangrijk dat je de werkzaamheden van je toekomstige collega Hans (administrateur) deels kunt overnemen bij vakantie/ziekte. Omdat we een internationaal georiënteerde organisatie zijn is het beheersen van de Engelse taal een must, en het is mooi meegenomen als je ook een woordje Frans spreekt. 

Wij bieden

  • Een goed salaris conform CAO Metaal en Techniek 
  • Een gemoedelijke en energieke werksfeer
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen
  • Uitstekende pensioenregeling

Ben jij onze nieuwe collega?

Gaat dit over jou en heb je zin om onderdeel te worden van ons energieke team? We dagen je uit om je motivatie in een persoonlijke video te laten zien, als alternatief voor een traditionele brief. Voelt dit niet passend voor je? Solliciteer vooral op een manier die bij je past. 

Als we een match zijn nodigen we je uit voor een gesprek op ons nieuwe kantoor in Ede. Als je het leuk vindt, kun je gelijk kennis maken met je toekomstig collega’s. 

Are you our new colleague?

Apply directly through the form below with your resume and letter of motivation!

For any additional questions, please call us or send an email to werkenbij@vereijkenhooijer.nl.

Apply directly

Curriculum Vitae (resume)
Letter of Motivation
Motivation in Video
Our Distributors
Receive our latest Showcases & Blogs

Subscribe to our newsletter to stay updated on all developments

Watch the recordings of our opening!

On April 29th we celebrated the opening of our new showroom with three dynamic round table discussions. Watch the recordings here!

Design your own Pigfloor!

Design your own Pigfloor!
Click on the button and follow 3 simple steps
Design your own Pigfloor!